Mainostajalle

Hyvät potentiaaliset mainostajat,

Me getsport.fi, urheilukenttien varauspalvelu, tarjoamme sinulle mahdollisuuden mainostaa yritystäsi blogimme kautta. Alustana, joka kattaa laajan valikoiman urheiluun liittyviä aiheita, blogillamme on uskollinen seuraaja urheilun harrastajille, jotka ovat aina innokkaita lukemaan informatiivisia ja kiinnostavia artikkeleita.

Olemme innoissamme voidessamme kutsua teidät, urheiluyritysten omistajat, valmentajat ja muut asiantuntijat, yhteistyöhön blogiimme. Voimme kirjoittaa artikkelin urheilukentästäsi, valmennuspalveluista tai mistä tahansa muusta asiaankuuluvasta aiheesta, jonka haluat jakaa lukijoidemme kanssa (Alk 30€/kk + Alv). Tarjoamme myös mahdollisuuden sijoittaa bannerin sivustollemme, joka voi näkyä artikkeleissa, pääsivulla, sivupalkissa tai muissa asetelmissa.

Alk 30€/kk + Alv
Alk 30€/kk + Alv
Alk 30€/kk + Alv

Ymmärrämme, että kasvavana yrityksenä mainontaprosenttimme ovat vaatimattomia. Tarjoamme edullisia mainoshintoja, koska uskomme kumppanuuksien ja yhteistyön voimaan. Tekemällä yhteistyötä kanssamme saat paitsi pääsyn lukijakuntaamme, mutta myös sitoumukseemme kehittää ja laajentaa alustaamme kansainväliseksi brändiksi.

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia suhteita kumppaneihimme, ja takaamme sinulle vahvan ja luotettavan palvelun, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Olemme varmoja, että mainontakokemuksesi kanssamme on sekä onnistuva että nautinnollinen.

Kiitos, että harkitsit Getsport.fi:a mainontakumppaniksesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian.

Parhain terveisin

Getsport.fi:n tiimi.

Meihin voit olla yhteyksissä sähköpostitse: [email protected]

Tai puhelimitse: +358 (0) 503500933

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain