Koe tennis rauhallisessa keitaassa: Kalastajatorpan Tennisklubi Helsingissä

Koe tennis rauhallisessa keitaassa: Kalastajatorpan Tennisklubi Helsingissä
    2 minuuttia lukuaikaa

Helsingin Munkkiniemessä Sigurd Steniuksen puiston kauniissa ympäristössä sijaitseva Kalastajatorpan tennisklubi on perinteinen ulkoilmatenniskeskus, jossa on järjestetty laadukkaita kenttiä jo vuodesta 1938. Klubi on ainutlaatuinen kesän tenniskeidas, jossa pelaajat voivat nauttia pelistä meren upean kauneuden keskellä.

Kalastajatorpan tennisklubi tarjoaa mukavat puitteet tennikselle ja pelin jälkeiselle yhdessäololle. Klubin ravintola terassilla tarjoaa erinomaisen valikoiman ruokaa niin jäsenille kuin vierailijoillekin. Jopa ilman tennismailaa voit nauttia talon ruoasta ja nauttia ympäristön rauhallisesta kauneudesta. Klubi on täydellinen tennistapahtumiin, kokouksiin ja juhliin, joten se on ihanteellinen kohde kaikenikäisille tenniksen harrastajille.

Henkeäsalpaavan ympäristön ja viihtyisten tilojen lisäksi tennisklubi tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja mukavuuksia, jotka varmistavat, että pelaajilla on paras mahdollinen tenniskokemus. Ammattilaisvalmennuksesta turnauksiin ja liigapeleihin seura palvelee kaikentasoisia pelaajia. Olitpa aloittelija tai kokenut pelaaja, löydät jotain, joka sopii tarpeisiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi.

Seuran kentät ovat korkealaatuisia, mikä takaa pelaajille sujuvan ja nautinnollisen pelin. Klubin Grand Slam Lounge on käytettävissä yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden, joten se on erinomainen paikka juhlien, yritystapahtumien ja kokousten järjestämiseen. Itse klubin rakennus on käytettävissä myös yksityistilaisuuksiin, mikä tarjoaa ihanteellisen tilan suurten tapahtumien järjestämiseen.

Se, mikä erottaa tennisklubin alueen muista tenniskeskuksista, on sen sitoutuminen tarjoamaan korkealaatuisia palveluja ja mukavuuksia. Seuran henkilökunta on omistautunut varmistamaan, että pelaajilla on unohtumaton kokemus, pelasivatpa he sitten huvin vuoksi tai kilpailevat turnauksessa. Seuran keskittyminen huippuosaamiseen on tuonut sille maineen yhtenä Helsingin parhaista tenniskeskuksista.

Yksi tennisklubin merkittävimmistä eduista on, että tenniskenttä on helppo varata. Getsport.fi avulla pelaajat voivat kätevästi varata paikkansa verkossa mille tahansa tenniskentälle Suomessa, myös tennisklubille Kalastajatorpassa. Vain muutamalla klikkauksella voit varata kenttäsi ja valmistautua jännittävään tennispeliin.

Kalastajatorpan tennisklubi on fantastinen kohde tennisharrastajille, jotka haluavat nauttia pelistä Sigurd Steniuksen puiston kauniissa ympäristössä Helsingin Munkkiniemessä. Sitoutumisellaan huippuosaamiseen, laadukkaisiin mukavuuksiin ja palveluihin sekä Getsport.fi:n online-varauspalvelun kätevyyteen seura tarjoaa pelaajille unohtumattoman tenniskokemuksen. Joten mitä vielä odotat? Varaa paikkasi jo tänään ja valmistaudu nauttimaan vertaansa vailla olevasta tennispelistä.

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Jaa tämä postaus kavereillesi