Salibandy: Nopeatempoinen sisäurheilulaji valloittaa Suomen

Salibandy: Nopeatempoinen sisäurheilulaji valloittaa Suomen
    3 minuuttia lukuaikaa

Salibandy, joka tunnetaan myös nimellä innebandy, sähly tai unihockey, on suosittu sisäurheilulaji, joka sai alkunsa Ruotsista 1970-luvulla. Peli muistuttaa jääkiekkoa, mutta luistimien ja kiekon sijaan pelaajat käyttävät kevyitä stickejä ja muovipalloa tehdäkseen maaleja pienemmällä, suljetulla areenalla. Laji on saavuttanut nopeasti suosiota Suomessa, ja maassa on nyt yli 50 000 rekisteröitynyttä pelaajaa.

Olitpa kokenut ammattilainen tai aloittelija, joka haluaa kokeilla uutta urheilulajia, oikeat varusteet ovat avain menestykseesi salibandykentällä. Tässä on yhteenveto joistakin välttämättömistä laitteista, joita tarvitset aloittamiseen:

  • Sauvat: Salibandymailat ovat kevyitä ja valmistettu komposiittimateriaaleista. Niitä on saatavana joustavinatasoina ja pituuksina, jotka sopivat eri pelaajien mieltymyksiin ja asentoihin.
  • Käsineet: Salibandykäsineet suojaavat ja pitävät käsiäsi kiinni pelatessasi. Ne on tyypillisesti valmistettu vaahto- ja kumimateriaalien yhdistelmästä, ja niitä onerikokoisia käsiisi sopiviksi.
  • Kengät: Sisäkenttäkenkiä, joissa on jälkiä jättämättömät pohjat, suositellaan salibandyyn. Nämä kengät tarjoavat hyvän pidon ja vakauden kentällä ja auttavat estämään liukastumista.
  • Silmien suojaus: Vaikka suojaavien silmävaatteiden käyttö ei ole pakollista, sevoi auttaa estämään muovipallon aiheuttamia silmävammoja.

Nyt kun tiedät mitä laitteita tarvitset, mistä voit ostaa niitä Suomessa? Tässä on muutamia vaihtoehtoja:

  • Salibandykauppa – Tämä helsinkiläinen myymälä tarjoaa laajan valikoiman salibandyvarusteita kepeistä ja käsineistä kenkiin ja silmiensuojaimiin. Heillä on myös verkkokauppa pääkaupunkiseudun ulkopuolella oleville.
  • Varuste.net – Tämä verkkokauppa tarjoaa hyvän valikoiman salibandyvälineitä, mukaan lukien sauvat, käsineet ja kengät, sekä muita urheiluvarusteita ja apparelia.
  • Stadion – Tällä urheilun vähittäiskauppaketjulla on myymälöitä ympäri Suomea ja sillä on erilaisia urheiluvälineitä, kuten salibandymailoja ja palloja.

Laitteiden lisäksi, jos haluat perustaa oman salibandykentän, tarvitset maaleja ja lattiaa. Joitakin paikkoja etsiä näitä kohteita ovat:

  • Salibandykauppa – Laitteiden lisäksi tämä myymälä myy myös maaleja ja lattiamattoja kotikentällesi.
  • Pukka Sports – Tämä verkkokauppa tarjoaa valikoiman salibandymaaleja sekä muitasatamavarusteita.
  • Biltema – Tällä suomalaisella ketjuliikkeellä on erilaisia tuotteita, kuten salibandyvarusteita ja tavoitteita.

Halusitpa sitten liittyä joukkueeseen tai vain pelata rennosti ystävien kanssa, salibandy on hauska ja nopeatempoinen urheilulaji, joka on helppo omaksua. Ja oikeilla varusteilla olet valmis osumaan kentälle hetkessä.

Ja jos olet kiinnostunut varaamaan salibandyn urheilukentän tai etsimään salibandyvalmentajaa Suomesta, tutustu Getsport.fi. Vaikka emme tällä hetkellä käytälaitteita, tarjoamme kätevän tavan löytää ja varata salibandytilat ja -palvelut.

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Jaa tämä postaus kavereillesi