GetSportin 5 urheiluvinkkiä juoksijoille

GetSportin 5 urheiluvinkkiä juoksijoille
    1 minuuttia lukuaikaa

Muodosta oikea kehon asento. Vartalon yläosan tulee pysyä suoristettuna, mutta rentona, jalan tulee pudota maahan jalan keskiosasta liikkeellä lantiosta ja käsivarsien tulee liikkua tasaisesti eteen- ja taaksepäin 90 asteen kulmassa taivutettuna.

Onko juoksusi ajallisesti rajoitettu? Kokeile intervalliharjoittelua! Intervalliharjoittelu – vuorotellen korkean ja matalan intensiteetin jaksot – on yksi tehokkaimmista tavoista kehittää nopeutta ja kestävyyttä.

Hyppynaru! Hyödynnä nyrkkeilijöiden kokemusta – tartu köyteen. Nyrkkeilijät tietävät, että jalkanopeus = käden nopeus. Ja juoksijoille: jalan nopeus = jalan nopeus, tietenkin.

Valitse kevyet kengät. Vaikka paljain jaloin juokseminen ei olisi sinun valintasi, lenkkarit ovat tulossa entistä kevyemmiksi, jotta ne voivat jäljittää jalkojen luonnollisia liikkeitä ja askeleita. Kokeile minimalistista paria tunteaksesi: mitä vähemmän painoa, sitä enemmän energiaa + nopeutta.

Laske sokeritasoa. Epäterveellinen ruoka antaa sinulle korkeat sokeritasot, mikä vaikuttaa negatiivisesti nopeuteen. Hanki hiilihydraatteja täysjyvätuotteista, ne antavat sinulle pitkäkestoista energiaa ilman jyrkkiä sokeritason pudotuksia.

Treenaa parhaiten GetSportilla!

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Jaa tämä postaus kavereillesi