Laajenna urheiluliiketoimintaasi GetSport.fi:ssa

Laajenna urheiluliiketoimintaasi GetSport.fi:ssa
    2 minuuttia lukuaikaa

«Haluatko laajentaa urheiluliiketoimintaasi ja kasvattaa asiakaskuntaasi? GetSport.fi sopii täydellisesti sinulle. Helppokäyttöisten varaus- ja maksutapojen ansiosta urheilutilojen varaaminen on entistäkin helpompaa. Lisää urheilutilasi GetSport.fi:in jo tänään ja ala tavoittamaan laajempaa yleisöäsi!»

Jos olet urheilukentän omistaja, joka haluaa laajentaa liiketoimintaasi, GetSport.fi on täydellinen alusta sinulle. Lisäämällä urheilutilasi GetSport-palveluun, voit olla yhteydessä urheilun harrastajiin kaikkialta, mikä tekee käytettävissä olevien aikavälien täyttämisestä ja liiketoimintasi kasvattamisesta helpompaa kuin koskaan.

Näin lisäät urheilutilasi GetSportiin helposti:

1: Luo tili

Ensimmäinen askel urheilutilan lisäämiseksi on luoda tili GetSport-sivustoon. Tämä vie vain muutaman minuutin, ja kun olet rekisteröitynyt, voit lisätä urheilutilasi ja alkaa vastaanottamaan varauksia heti.

2: Lisää vaaditut tiedot

Kun olet luonut tilin, seuraavaksi voit lisätä urheilutilan tiedot. Tämä sisältää mm. urheilutilan sijainnin, käytettävissä olevat urheilulajit, hinnoittelun ja maksuvaihtoehdot. Voit hyväksyä maksuja urheilukenttäsi puolesta tai tehdä varauksia ilman verkkomaksua.

3: Tarkista ja vahvista ilmoituksesi

Kun olet lisännyt urheilutilan tiedot, viimeinen vaihe on tarkistaa ja vahvistaa ilmoituksesi. Tämä on hyvä aika tarkistaa kaikki yksityiskohdat ja huolehtia, että kaikki tiedot ovat oikein. Kun olet tyytyväinen ilmoitukseesi, vahvista se ja olet valmis!

GetSport

Kun määrität maksutapoja, huomaa, että yrityksesi, osoitteesi ja pankkitilisi tiedot voidaan lisätä vain kerran turvallisuussyistä. Siksi on tärkeää varmistaa, että kaikki tietosi ovat oikein ja ajan tasalla, ennen kuin vahvistat ilmoituksesi.

Urheilutilan lisääminen GetSportiin on loistava tapa laajentaa kattavuuttasi ja olla yhteydessä urheilun harrastajiin kaikkialta. Helppokäyttöisen alustamme ja laajan urheilulajivalikoimamme ansiosta löydät varmasti paljon kiinnostuneita asiakkaita. Rekisteröidy GetSportiin jo tänään ja aloita urheiluliiketoimintasi kasvattaminen!

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Jaa tämä postaus kavereillesi