GetSport-tiimin uusin valmentaja on Jasmin Hongell Nzaro

    2 minuuttia lukuaikaa

Meillä on hyviä uutisia – meillä on ilo ilmoittaa, että uusi liikuntavalmentaja, Jasmin Hongell Nzaro, on liittynyt tiimiimme. Hän on kokenut ammattilainen, jonka sitoutuminen terveellisiin elämäntapoihin ja monipuolinen lähestymistapa treenaamiseen auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jasmin tarjoaa laajan valikoiman liikuntapalveluita: henkilökohtaista valmennusta, ryhmäliikuntaa, hierontaa ja paljon muuta. Työssään hän noudattaa filosofiaansa ja ymmärtää, kuinka tärkeää on ylläpitää terveellistä työ- ja yksityiselämän tasapainoa, joten hän tarjoaa yritysasiakkaille erilaisia palveluja, joiden tarkoituksena on parantaa tiimin fyysistä kuntoa, tiimityötä ja yleistä tuottavuutta.

Olemme iloisia, että Jasmin on liittynyt GetSportiin ja voit tutustua häneen paremmin artikkelissamme (https://blog .getsport.fi/valmentajat-ja-menestystarinat/jasmin-hongell-nzaro-fitnessin-edellakavija /) tai henkilökohtaisessa profiilissaan. (https://getsport.fi/specialist/34)

Toivotamme Jasminille ammatillista menestystä ja teemme parhaamme tukeaksemme häntä hänen kehityksessään, edistääksemme häntä valmentajana ja auttaaksemme kaikissa kysymyksissä. Toivomme, että hänestä tulee arvokas asiantuntija urheiluyhteisöllemme ja asiakkaillemme.

Ja jos sinä haluaisit tulla myös osaksi tiimiämme, rekisteröidy GetSportiin urheilun tai terveyden asiantuntijana. Nauti useista eduista kanssamme:

Mainonta

  • Listauksen avulla potentiaaliset asiakkaat näkevät profiilisi palvelussamme;
  • Facebook, Instagram, Google Ads ja muut blogit mainostavat asiantuntijoiden profiileja, joissa he voivat laajentaa yleisöään ja ilmaista asiantuntemustaan.
  • Alustan kätevä toiminnallisuus.
  • Saat mahdollisuuden työskennellä suoraan asiakkaiden kanssa palvelumme kautta, jossa voit tehdä heille yksilöllisiä ravinto- ja harjoitusohjelmia sekä kommunikoida messengerissä seurataksesi heidän edistymistään;
  • Alustalla on sisäänrakennettu kalenteri, jossa voit ajoittaa harjoituksia tai muita tapahtumia itsellesi ja asiakkaillesi.
  • Voit myös ottaa käyttöön online-ajanvarauksen asiakkaille ja seurata kaikkia ilmoittautumisia erillisessä asiantuntijapaneelissa.

Muita tapoja mainostaa

  • Mahdollisuus luoda oma verkkosivusto alustallemme. On tärkeää, että toisin kuin GetSportin profiilissa, tällä sivustolla on tyylikkäämpi muotoilu ja kaikki asiakkaan huomio keskittyy yhdelle asiantuntijalle. Sen lisäksi, että tarjoamme mainontaa asiantuntijoillemme, verkkosivuston avulla voit mainostaa itseäsi tehokkaammin.

Lisää asiakaskuntaasi ja ammatillista kokemustasi. Liity GetSportiin ja tule osaksi palveluamme ilmaiseksi!

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Jaa tämä postaus kavereillesi