Urheiluhieronnan perusperiaatteet

Urheiluhieronnan perusperiaatteet
    1 minuuttia lukuaikaa

Yksi: Älä aiheuta vahinkoja.

Urheilu on toimintaa kunnianhimoisille, vahvatahtoisille ihmisille, jotka ovat valmiita laittamaan kaiken peliin, myös oman terveytensä. Hierojan, kuten minkä tahansa lääkärin, päätehtävä on varmistaa, että kunnianhimotarpeet eivät ylitä kehon kykyjä.

Kaksi: Hoito ei ole aina miellyttävää.

Urheiluhieronnan perustana on syvä vaivaaminen, hankaus ja työntäminen lihasten ja imusolmukkeiden kuitujen läpi. Se ei ole yhtä miellyttävää kuin rentouttava hieronta, mutta se on välttämätöntä. Siksi urheiluhierojat eivät ole niin paljon yhteiskunnassa kysyttyjä.

Kolme: urheiluhieroja ei ole kiropraktikko eikä ortopedi

Ihmisillä on tapana ajatella pinnallisesti. Uskotaan, että mitä enemmän koko kehoon sattuu hieronnan jälkeen, sitä tehokkaampi “lääkäri” on. Vierailtuaan parissa istunnossa eivätkä tunteneet olevansa “lihamyllyn jälkeen” sellaisista asiakkaista tulee aktiivisia antimainonnan kantajia.

Neljä: mestari on aina oikeassa

Urheiluhieronnan ero tavalliseen on se, että ensimmäisessä tapauksessa sen pitäisi tuoda näkyvää hyötyä lyhyessä ajassa. Siksi hierojan tulee toimia kuin lääkäri – tehdä manipulaatioita oman kokemuksensa perusteella, ei asiakkaan toiveiden perusteella.

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Jaa tämä postaus kavereillesi