Jasmin Hongell Nzaro: Fitnessin edelläkävijä

    2 minuuttia lukuaikaa

Intohimona ura 

Easy Trainingin sydän ja sielu Jasmin Hongell Nzaro on arvostettu fitness-ammattilainen, jonka sitoutuminen muiden ohjaamiseen kohti terveyttä ja hyvinvointia on tehnyt hänestä inspiraation alallaan. Hänen ainutlaatuiselle lähestymistavalleen on ominaista monipuolisuus, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen ja vankka usko haastaviin, mutta saavutettavissa oleviin tavoitteisiin.

Jasminin intohimo kuntoiluun on Easy Trainingin ytimessä, jossa hän toimii paitsi kuntovalmentajana myös motivaattorina, ohjaajana ja omistautuneena oppaana asiakkailleen heidän matkallaan kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Kuten hän itse kuvailee:

«Pyrin tekemään asiakkaalle treeniohjelmat ja treenit niin, että ne ovat monipuolisia, helppoja sekä haastavat asiakasta»

Easy Training: ainutlaatuisen fitness-harjoittelun omaksuminen 

Easy Training tarjoaa Jasminin taitavassa ohjauksessa laajan valikoiman palveluita, jotka ylittävät perinteisen fitness-treenin. Filosofialla, joka kannustaa integroimaan hyvinvoinnin jokapäiväiseen elämään, tarjotut palvelut vaihtelevat voimakävelykursseista räätälöityihin yksilö- ja ryhmäliikuntatunteihin ja jopa hierontapalveluihin. 

Jasmin ymmärtää myös hyvinvoinnin merkityksen yritysympäristössä. Hän ymmärtää, että työntekijöiden hyvinvointi on keskeistä organisaation menestykselle, ja tarjoaa erilaisia yrityspalveluita, joiden tarkoituksena on edistää fyysistä kuntoa, tiimihenkeä ja tuottavuutta työpaikalla.

Muutoksen tekeminen: yksi asiakas kerrallaan 

Jasminin asiakkaiden muutostarinat ovat osoitus hänen erinomaisista koulutusmenetelmistään ja omistautumisestaan. Hänen kykynsä sisällyttää rakkauden kuntoiluun ja ohjata asiakkaita ymmärtämään potentiaalinsa näkyy näissä menestystarinoissa.

«Yleensä asiakas alkaa motivoitumaan kun näkee kehityksensä sekä omia tuloksia»

Yksi erityinen menestystarina liittyy asiakkaaseen, joka osallistui kolmen kuukauden valmennusjaksoon Jasminin kanssa keskittyen liikkuvuuteen ja uintitekniikkaan tavoitteenaan varmistaa paikka liikuntaohjelmassa.

«Meillä oli 3 kuukauden valmennusjakso jossa keskityttiin liikkuvuuden kehittämiseen sekä uintitekniikoihin. Tavoitteena oli päästä opiskelemaan liikkunnanohjausta. Saatiin liikkuvuutta kehitettyä ja mm. siltakaari meni valmennuksen jälkeen helposti»

Jasmin netissä 

Jasmin Hongell Nzaro on todellinen perikuva kuntoharjoittelun maailmassa. Hänen innovatiiviset menetelmänsä, syvällinen ymmärrys kuntoilusta ja henkilökohtainen lähestymistapa tekevät hänestä poikkeuksellisen hahmon alalla. 

Saat lisätietoja Jasminista ja hänen työstään seuraamalla häntä Instagramissa @easytrainingfi tai vierailemalla Easy Training -sivustolla. Kun Jasmin on oppaanasi, matkasi kohti terveellisempää elämäntapaa voi todella alkaa.

getsport

Tilaa uutiskirjemme

Emme lähetä roskapostia ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Jaa tämä postaus kavereillesi